Ik ruim op

  • Kom je niet toe aan al je actiepunten?
  • Kom je steeds in tijdnood?
  • Zoek je steeds naar de juiste documenten?
  • Hik je steeds tegen bepaalde werkzaamheden op?
  • Heb je onrust in je hoofd?
  • Heb je ‘Ja’ geantwoord op een van deze vragen? Dan heb je wellicht mijn hulp nodig. Wat ik doe?

Ik ruim op! Zowel letterlijk als fysiek! Ik zal een voorbeeld geven. Een klant van mij heeft meerdere B.V.’s met met name onroerend goed. Het merendeel van de documentatie voor deze ondernemingen lag in een kast met roldeurtjes, veel zelfs nog ongeopend in de envelop waarin het binnen was gekomen. Hier was het dus letterlijk opruimen. Ik ben begonnen met de kast leeg te trekken en alle ongeopende post te openen. Alles wat weggegooid kon worden, heb ik weggegooid en de rest ben ik op stapels gaan leggen per B.V. De klant had opdracht om orders en tabbladen aan te schaffen. Toen alles gesorteerd was, ben ik per B.V. de documenten gaan ordenen en in de ordners gaan doen.

Het resultaat? Alle documentatie netjes per B.V. geordend en …. Ik kom regelmatig terug om de zaken bij te houden en mijn werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid met een aantal andere secretariële- en administratieve werkzaamheden.

kantoor-voor-mijn-interventie HIT Support Hester Verschoor Ik ruim op