Ik hou bij

Niet al mijn klanten hadden een ongeordend bedrijf als de klant die ik heb beschreven bij Ik ruim op. Veel van mijn klanten hebben een goedlopend bedrijf en merkten op een bepaald moment dat ze sommige werkzaamheden eigenlijk niet meer wilde doen of er simpelweg geen tijd meer voor wilde nemen, zoals:

  • Administratie
  • Het verzamelen van de administratieve stukken voor de boekhouder
  • Btw-aangifte
  • Debiteurenbeheer
  • Het maken van afspraken
  • Het organiseren van vergaderingen en/of andere evenementen
  • Het notuleren van vergaderingen die je bijwoont

Ben jij iemand die hier tegenaan loopt, maar deze werkzaamheden toch nog zelf doet? Mijn tip: besteed ze uit! Door deze werkzaamheden aan mij uit te besteden, komt er meer rust in je hoofd en in je bedrijf en hou je tijd over om je te richten op de verdere groei van je onderneming. Daarnaast krijg je tijd en creativiteit om je bedrijf te laten groeien.