Voordat ik Hester van HIT Support heb ingeschakeld liep ik over qua werk en schoof daardoor alles door naar het laatste moment. Daardoor was ik vaak tot na middernacht bezig om het af te krijgen.

Nu ik Hester heb ingeschakeld en al gaat het maar om een paar uur werk per maand, heb ik nu ’s avonds meer mijn handen vrij en ik kan op tijd gaan slapen. Bijkomend gevolg is dat ik nu veel meer rust in mijn hoofd heb.

Het fijne vind ik dat Hester een paar dagen van tevoren aangeeft wanneer zij de administratie wil hebben. Zo heb je daar even de ruimte voor om dat bij elkaar te krijgen en zo is de administratie ook op tijd bijgewerkt door haar. Ik vind het een prettige samenwerking.

Ik zou Hester dan ook graag aanbevelen bij collega ondernemers!

Marlies van Deursen

Just Feel Better

ZP-NET organiseert elke twee jaar een ondernemersbeurs voor zelfstandige professionals in de regio (groot) Haarlemmermeer. Deze beurs vraagt nogal wat voorbereiding en inspanning van de vele vrijwilligers.

Bij de start van de beurs 2016 verliep het proces nogal stroef. Na de tweede bijeenkomst hebben Hester en ik de koppen bij elkaar gestoken om “orde” te scheppen.
Vooral door de inbreng van Hester konden we daarna de nodige stappen maken en werd een ieder tijdig geïnformeerd over de voortgang en nog uit te voeren taken.

Ook onze standhouders en bezoekers werden door haar veelvuldig en op heldere wijze geïnformeerd over allerlei wetenswaardigheden.

Hester is een kanjer als het gaat om ondersteuning bij (complexe) administratief/secretariële processen.

Glen Noordwijk

bestuurslid van ZP-NET en eigenaar van Business in Zicht, Business in Zicht

Voordat ik Hester van HIT Support heb ingeschakeld was mijn administratie chaotisch en ongeorganiseerd. Ik had weinig overzicht en schoof het doen van mijn administratie het liefste voor me uit.

Ik kan van Hester op aan, weet dat als ik mijn maandelijkse bonnen/gegevens instuur het netjes geordend wordt. Het was een stok achter de deur om maandelijks mijn gegevens bij elkaar te houden en te versturen. Ik mis nog wel een beetje het overzicht. Ik hou nu zelf niks bij en merkte soms dat ik nog wel wat overzicht miste. Aan de andere kant kan ik bij Hester terecht met alle vragen over mijn financiële situatie, en kan zij het voor mij nazoeken. Ik ben heel tevreden en ook gezien andere financiële vragen heeft Hester mij enorm geholpen

Sinds Hester mij helpt met de administratie heb ik daar iets minder vrees voor. Mijn hobby zal het nog steeds niet worden, maar het voelt goed dat mijn gegevens in goede handen zijn. Het contact met Hester voelde meteen goed, ze weet waar ze het over heeft en gaat erachteraan als ze niet zeker weet. Het gaf mij een rustig gevoel. Hester staat ook open voor vragen, superfijn voor iemand zonder administratief talent.

Bedankt Hester voor alles wat je voor mij hebt gedaan.

Kim van Deursen

Oekimoeikie